Szeretettel várjuk Önt és kedves családját, barátait Makón az újonnan megnyílt Páva Apartman házunkban, amely a városközponttól és a Hagymatikum fürdőtől mindössze 50 méterre található, egy csendes utcában.

Kategóriáját magasan felülmúló apartman házunk kialakításakor antiallergén anyagokat használtunk, mely vonzó lehet allergiás tünetekkel rendelkezők részére is.  7 szobával egyszerre 16 személy részére tudunk kellemes pihenést és kikapcsolódást nyújtani. Minden szobához LCD tv, ingyenes internet hozzáférés és saját hűtőszekrény tartozik. Reggeli kávéjukat vagy teájukat modern eszközökkel felszerelt közös konyhában van lehetőségük elkészíteni és fogyasztani. A közelben 5 percen belül élelmiszerbolt, pékség, számos étterem, cukrászda, kávézó, üzlet és szórakozóhely található. Szomszédos étteremben akár napi háromszori étkezés is igénybe vehető.

Forduljon hozzánk bátran! Nyitottak vagyunk egyéni kérésekre, legyen az virágcsokor, szülinapi torta, pezsgő vagy gyümölcskosár meglepetés.

Hangulatos oldalkertünk alkalmas esti beszélgetésekre egy kellemes ital kíséretében.

Tágas udvarunkon lehetőség van a gyerekek mozgásigényét lekötni labdázással, társasjátékokkal, szaladgálással…

A gépkocsik részére zárt parkolót tudunk biztosítani és kamerarendszerünk biztonságot nyújt a nálunk megszálló vendégeinknek.

Érkezésekor teljes körű tájékoztatást adunk Makó városáról és a környék látnivalóiról, szórakoztató programokról, kikapcsolódási lehetőségekről és szerződött partnereink kedvezményeiről. Térképpel, idegenforgalmi katalógussal és programfüzettel szintén tudunk szolgálni.

Szálláshelyünket 14 órától lehet elfoglalni. Távozást pedig kérjük délelőtt 10 óráig megtenni!

Minden korosztályt örömmel és köszöntő itallal fogadunk és várunk!

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT